problemen met video afspelen

Veel problemen met Internet Explorer 11: filmpjes spelen niet af, crashes en herhaalde updatemeldingen Flash

Nadat Microsoft Internet Explorer 11 uitgebracht heeft, blijken veel gebruikers problemen te hebben met de Flash-plugin voor Microsofts browser. De meeste klachten gaan over het niet afspelen van filmpjes en crashes. Een oplossing lijkt er vooralsnog niet te zijn.

Op verschillende fora en reacties op websites klagen IE11-gebruikers: YouTube-filmpjes en video's op andere websites spelen niet af, downloaden of uploaden van foto's naar Facebook werkt niet, IE crasht vaak of geeft zelfs een BSOD (blue screen of death) en Flash blijft zeuren om updates die al geïnstalleerd zijn. Ook diverse bezoekers van GratisSoftware.nl melden problemen met het afspelen van video's.

Wat te doen? De updateronde afgelopen maand voor Internet Explorer heeft geen oplossing gebracht en ook Microsofts hulppagina voor problemen met niet-afspelende video's lijkt niet te helpen.

Dus als je Internet Explorer 11 hebt onder Windows 7, 8 en 8.1 dan lijkt er niets anders op te zitten dan te wachten totdat Microsoft (of Adobe) een oplossing voor de problemen uitbrengen. Of je kunt een andere browser gaan gebruiken, zoals Firefox of Google Chrome. Of Internet Explorer 11 verwijderen en downgraden naar versie 10. Je kunt IE11 verwijderen door de update te verwijderen onder Programma's en onderdelen | Geïnstalleerde updates weergeven.

Reactie plaatsen

Reacties

gast
10 jaar geleden

mooie boel