bad boekelo

Reactie plaatsen

Reacties

Herbert Simmelink
3 jaar geleden

Begonnen als 7 jarige met zwemlessen, in april met 14 graden water, begin jaren 70 als 13 jarige, verzorgde ik aan het begin van het seizoen, (na het "uitvlakken en belijnen van de tennisbanen, samen met de heer Aldenberg Sr.)de tennisbanen waar de BTC uit Boekelo haar thuisbasis had. Ook maakte ik s'avonds na afloop van mooie zomerse drukke dagen de betegelde ligplaatsen rondom de baden weer papier- zak- en blikjesvrij.

In 1975 hielp ik daar waar nodig de badmeesters met allerlei karweitjes, later deed ik het samen met Michel Roesscher, Frans Ijben, John Tibbe, David van Veen en John Haverkamp.

In 1986(?)werd het Bad Boekelo volgens mij gesloten. Het hotel bleef en onderging binnen en buiten de nodige aanpassingen.

Unieke, onvergetelijke jaren uit mijn leven.

A.Tibbe
6 jaar geleden

Het jongetje dat aan het eind van de film in het zand zit te spelen ben ik 4 jaar oud.Het meisje in het rokje mijn zusje Riki .Mijn vader was directeur van 1946 tot 1985.Erg leuk om terug te zien.Ton Tibbe.

Marianne vruwink oosterbroek
9 jaar geleden

bad boekelo was in vijftige jaren voor de boekelose jeugd de samen komst plaats. Zwiinters werd er geschaatst op de kanovijver.

Johan
10 jaar geleden

Prachtig mooi.

schwirtz john
10 jaar geleden

Dit ken ik de Zee op de heide.